Taxatie

Ook voor een taxatie kunt u uitstekend terecht bij Terpstra Makelaardij. Het doel van een taxatie is inzicht geven in de actuele waarde van een woning, bedrijfsobject en eventueel ander onroerende zaak.
Niet alleen voor de aan- of verkoop van het object, maar ook voor het verkrijgen van een hypotheek of voor het oversluiten van een hypotheek, is het zaak dat er een objectieve waarde wordt vastgesteld.


Wanneer kan een taxatierapport nodig zijn:

• voor het afsluiten van een hypotheek vraagt de geldverstrekker (de bank) zekerheid inzake de waarde van het object;
• voor fiscale waarderingen (successierechten);
• in het geval van boedelscheiding (echtscheiding);
• het bepalen van de herbouwwaarde voor de opstal verzekering;
• in verband met het oversluiten of verhogen van de hypotheek (bijvoorbeeld bij verbouwing).Terpstra Makelaardij is beëdigd en gecertificeerd taxateur

Onze Register Taxateur is beëdigd, gecertificeerd en verzorgt op korte termijn een goed onderbouwd taxatierapport dat voldoet aan alle hedendaagse eisen en kwalificaties.
Dit rapport wordt geaccepteerd door alle Nederlandse financiële instellingen, de rechtbanken en door de Belastingdienst.NWWI-keurmerk voor Nationale Hypotheek Garantie

Daarnaast kan onze taxateur een taxatierapport verzorgen met het NWWI-keurmerk als ook een taxatierapport voor het verkrijgen van Nationale Hypotheek Garantie (NHG).


Een taxatierapport door Terpstra Makelaardij?

Wilt u ons inschakelen voor het maken van een taxatierapport, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor voor een vrijblijvende prijsopgave, telefonisch via 0513 62 62 15, e-mail: info@terpstramakelaardij.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring