Verkoop

  Een woning kopen of verkopen is geen alledaagse bezigheid. Daarom is het prettig dat u in zo’n belangrijk traject wordt bijgestaan door een professionele partner. Want makelen is meer dan alleen het plaatsen van een advertentie op het internet of het plaatsen van een bord in uw voortuin of aan uw raam. Wij begeleiden kopers en verkopers op een professionele en persoonlijke manier. Van de eerste bezichtiging tot en met de notaris; wij zetten de puntjes graag voor u op de i.

Verkoop door Terpstra Makelaardij

Wanneer u besluit de verkoop van uw woning door Terpstra Makelaardij te laten verzorgen, kunt u rekenen op een professionele aanpak. Wij komen bij u thuis voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. U maakt uw wensen en verwachtingen bekend, wij informeren u uitvoerig over de te nemen stappen en geven aan wat wij voor u kunnen betekenen. Tevens geven we een advies in de vraagprijs.

Wilt u vervolgens uw woning door ons laten verkopen, dan presenteren wij uw woning op de woningmarkt. Wij maken een professionele brochure van uw woning en verzorgen de plaatsing van uw huis op onze eigen website, maar ook op diverse ander websites, waaronder Funda.nl.

Onze makelaar is bij de bezichtigingen aanwezig en onderhandelt, in nauw overleg met u, met potentiële kopers over de prijs. Vanzelfsprekend streven we er altijd naar voor u de hoogst haalbare prijs te bedingen.

Uw woning door ons laten verkopen?

Wilt u uw woning door laten verkopen, dan kunt contact opnemen voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek met ons kantoor, telefonisch via 0513 62 62 15, e-mail:
info@terpstramakelaardij.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.
                         

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring