Terpstra Makelaardij Heerenveen

Terpstra Makelaardij is sinds 1978 een toonaangevend en betrouwbaar adres in Heerenveen. Uw belang is ons belang, daar staan we voor, al meer dan 30 jaar. De makelaars van Terpstra Makelaardij Heerenveen zijn registermakelaar/ -taxateur en staan ingeschreven in de kamer Wonen van VastgoedCert.

Specialisaties Terpstra Makelaardij Heerenveen:
 

 • De verkoop van woningen
 • Woningverhuur
 • Aankoop van woningen
 • Woningtaxaties (NWWI, taxateursunie)
 • Waardebepaling van de woning

Woning verkopen
Uw woning verkopen? Als u op zoek bent naar een makelaardij om uw woning te verkopen, bent u bij Terpstra Makelaardij Heerenveen aan het juiste adres. Samen met u stellen wij een op maat gemaakte verkoopstrategie op. In deze verkoopstrategie neemt onze woningmakelaardij onder andere verkooptijd van uw woning, de prijsbepaling, mee te verkopende roerende zaken en te melden gebreken mee. 
 
 • Bezichtigingen: De bezichtigingen van uw woning kunt u volledig aan ons overlaten. Wij coördineren de afspraken en ontvangen de kijkers en geïnteresseerd in uw woning. 
 • Onderhandeling: Wanneer er een bod op uw woning wordt uitgebracht, onderhandelen wij in samenspraak met u over de prijs en overige zaken.
 • De overdracht: Wanneer uw woning is verkocht, regelen wij de koopovereenkomst, de overdracht bij de notaris en bewaken wij de financieringstermijn.
 • Nazorg: Mocht u na de verkoop van uw woning nog met vragen zitten, helpen wij u graag.

Lees meer over de verkoop van uw woning door Terpstra Makelaardij Heerenveen. 

Woning kopen
Een verkopende makelaar behartigt de belangen van de verkoper. Terpstra Makelaardij Heerenveen begeleidt u daarnaast als persoonlijke aankoopmakelaar graag bij het vinden van uw droomwoning en alle zaken rondom de aankoop van een woning. Met Terpstra Heerenveen als persoonlijke makelaardij beschikt u over een eigen adviseur en iemand die op uw belangen let bij de aankoop van uw woning.  In het aankoopproces zijn een aantal stappen te volgen:
 
 • Stap 1: De zoektocht naar uw droomhuis en inzicht krijgen in uw woonwensen. 
 • Stap 2: Het bezichtigen van uw mogelijke woning met uw persoonlijke contactpersoon.
 • Stap 3: Terpstra Makelaardij Heerenveen beoordeelt alle relevante zaken die invloed hebben op de waarde van de woning.  
 • Stap 4: Is dit echt uw droomhuis? Dan gaan wij in samenspraak met u onderhandelen.
 • Stap 5: Tijd voor het afhandelen van administratieve zaken.
 • Stap 6: Tijdens deze stap zorgt Terpstra Makelaardij Heerenveen voor begeleiding en eindinspectie van de woning vlak voor de notariële eigendomsoverdracht. Voor de gang naar notaris lezen wij met u de notariële leveringsakte en eindafrekening door.

Meer informatie over Terpstra Makelaardij Heerenveen als persoonlijke aankoopmakelaar? Lees dan hier verder.

Taxaties
Terpstra Makelaardij Heerenveen is erkend Register Makelaar Taxateur (RMT). Wij zijn aangesloten bij de NVM, het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), taxateursunie en de stichting VastgoedCert. De taxaties van Terpstra Makelaardij Heerenveen worden door alle geldverstrekkende instanties geaccepteerd. 


Contact
Uw woning door Terpstra Makelaardij Heerenveen laten verkopen, op zoek naar een woning of wilt u uw huis laten taxeren? Neem dan telefonisch contact op met Terpstra Makelaardij Heerenveen via 0513 62 62 15, per e-mail (info@terpstramakelaardij.nl) of via ons contactformulier. 


Klanten over Terpstra Makelaardij Heerenveen 
Het contact met onze makelaar liep uitstekend. Er hing een ontspannen sfeer, de makelaar was erg betrokken, nam alle tijd voor ons en gaf goede adviezen. Ook met vragen vanaf onze kant (telefonisch of op het kantoor) konden we altijd terecht of de makelaar kwam hier vlot op terug. Door die gehele houding zijn wij over de verkoop en aankoop zeer tevreden over Mark Volbeda van Terpstra Makelaardij Heerenveen

Bekijk hier ons volledig woningaanbod.